Antal barn Kim Kardashian har: En närmare titt på hennes familj

1696441202

Kim Kardashian är en av de mest kända och framstående personerna inom underhållningsbranschen. Hon har gjort sig känd genom sitt sociala inflytande, sina framgångsrika verksamheter och sin berömda familj. En fråga som ofta dyker upp när det gäller Kim Kardashian är hur många barn hon har. I den här artikeln ska vi ta en närmare titt på hennes familj och avslöja antalet barn som Kim Kardashian har.

Kim Kardashians tidiga liv och karriär

Innan vi dyker in i frågan om Kim Kardashians barn, låt oss ta en snabb titt på hennes tidiga liv och karriär. Kim Kardashian föddes den 21 oktober 1980 i Los Angeles, Kalifornien. Hon är dotter till Kris Jenner och avlidne advokaten Robert Kardashian. Kardashian fick större uppmärksamhet efter att ha medverkat i en reality-TV-serie tillsammans med sin familj, ”Keeping Up with the Kardashians”. Serien blev en stor succé och har sänts i flera säsonger.

Utöver sin TV-karriär har Kim Kardashian också varit framgångsrik inom mode- och skönhetsbranschen. Hon har lanserat flera egna produkter, inklusive klädmärken och parfymer. Kim Kardashian har också spelat en aktiv roll i olika välgörenhetsprojekt och sociala frågor.

Kim Kardashians äktenskap och barn

Kim Kardashian har varit gift tre gånger och har fått barn med olika män i hennes liv. Här är en närmare titt på hennes äktenskap och barn:

1. Damon Thomas

Kim Kardashian gifte sig första gången med musikproducenten Damon Thomas år 2000. Äktenskapet varade dock inte länge och de skilde sig år 2004. Under äktenskapet med Damon Thomas fick Kim Kardashian inga barn.

2. Kris Humphries

Kim Kardashian gifte sig sedan med den professionella basketspelaren Kris Humphries år 2011. Äktenskapet blev dock kortvarigt och de skilde sig efter endast 72 dagar. Under äktenskapet med Kris Humphries fick Kim Kardashian ingen barn.

3. Kanye West

Kim Kardashian är för närvarande gift med den framstående rapparen Kanye West. Paret gifte sig år 2014 och har fått flera barn tillsammans. Här är en lista över Kim Kardashians barn med Kanye West:

a. North West

North West är Kim Kardashians och Kanye Wests första barn tillsammans. Hon föddes den 15 juni 2013. North West har blivit en kändis i sig själv och har ofta synts i offentligheten tillsammans med sina berömda föräldrar.

b. Saint West

Kim Kardashian och Kanye West välkomnade sitt andra barn, Saint West, den 5 december 2015. Saint West har också blivit en mediefigur och har setts i olika evenemang tillsammans med sin familj.

c. Chicago West

Kim Kardashian och Kanye Wests tredje barn, Chicago West, föddes den 15 januari 2018 genom surrogat. Kim Kardashian hade svåra graviditeter med sina två första barn och valde därför att använda en surrogat för att välkomna Chicago till världen.

d. Psalm West

Den yngsta av Kim Kardashians barn är Psalm West. Han föddes den 9 maj 2019 och, precis som med Chicago, använde paret en surrogat för att utöka sin familj.

Kim Kardashians familjeliv

Kim Kardashian har alltid varit öppen om sitt familjeliv och har dokumenterat det på olika sätt genom sin reality-TV-serie och sociala medier. Hon delar ofta bilder och uppdateringar om sina barn och sin familj med sina följare. Kim Kardashian och hennes barn tillbringar mycket tid tillsammans och deltar i olika aktiviteter.

Som en framstående medlem av Kardashian-familjen är Kim Kardashian också nära sina systrar, Kourtney och Khloé Kardashian, samt sin halvsyster Kendall Jenner och halvbror Rob Kardashian. Familjen stödjer varandra och är alltid där för varandra i både framgångar och motgångar.

Slutsats

Kim Kardashian har fyra barn totalt. Hon har två barn, North och Saint, med sin make Kanye West. Hon har också två barn, Chicago och Psalm, som föddes genom surrogat. Kim Kardashian är en hängiven mor och delar ofta glimtar av sitt familjeliv med sina fans. Med sin framgångsrika karriär och sin kärlek till sina barn fortsätter Kim Kardashian att vara en inflytelserik figur inom underhållningsindustrin.

Vanliga frågor om Kim Kardashians barn

1. Har Kim Kardashian fler barn utöver de fyra hon har med Kanye West?

Nej, Kim Kardashian har inte fler biologiska barn utöver de fyra hon har med Kanye West. Hon har dock varit styvmor till Kanye Wests äldre barn från ett tidigare förhållande.

2. Hur gammal är Kim Kardashians äldsta barn?

Kim Kardashians äldsta barn, North West, föddes den 15 juni 2013. Hon är för närvarande i tonåren.

3. Varför använde Kim Kardashian en surrogat för att få sina två yngsta barn?

Kim Kardashian hade svåra graviditeter med sina två första barn, vilket ledde till att hon valde att använda en surrogat för att få sina två yngsta barn, Chicago och Psalm.

4. Delar Kim Kardashian vårdnaden om sina barn med deras pappor?

Ja, Kim Kardashian delar vårdnaden om sina barn med deras pappor. Hon och Kanye West har gemensam vårdnad om sina fyra barn.

5. Har Kim Kardashians barn några kända gudföräldrar?

Ja, Kim Kardashians barn har kända gudföräldrar. Till exempel är Kim Kardashians syster, Kourtney Kardashian, gudmor till hennes dotter North West. Det finns också andra nära vänner och familjemedlemmar som har fått äran att vara gudföräldrar till Kim Kardashians barn.

Relaterade Inlägg