Kontakta Oss

 

Har du frågor får du gärna maila oss på info@mixfm.nu.

cropped NESTA 2

Om MixFM

Vi är inte bara en vanlig hemsida om ljud och teknik – vi är en passionerad grupp av ingenjörer och historiker som brinner för att dokumentera och rapportera om ljudets historia och utveckling. Genom att kombinera våra tekniska kunskaper med vår kärlek till historia skapar vi en unik plats där du kan fördjupa dig i ljudets fascinerande värld.

Historien om ljudinspelning sträcker sig långt tillbaka i tiden och har genomgått otaliga förändringar genom årtiondena. Vi började med radion, som var startskottet för en revolution inom ljudvärlden. Idag är ljudet en självklar och integrerad del av mångas liv, från spännande podcasts till innovativa teknologiska lösningar.

Hos oss på Mix.FM kan du fördjupa dig i den teknologiska utvecklingen och upptäcka allt om ljudets fascinerande resa. Vi dokumenterar och undersöker de tekniska aspekterna av samhällets förändring och den tekniska utvecklingen bakom radio och ljudinspelningsteknik. Vi tar med dig på en resa genom tiden och utforskar de banbrytande uppfinningar och innovationer som har format ljudets värld.

Vår målsättning är att skapa en innehållsrik och lärorik plattform där du kan lära dig om ljudets evolution och tekniska funktioner. Oavsett om du är en entusiastisk nybörjare eller en erfaren expert, kommer du att hitta något spännande här. Vi strävar efter att göra allt tillgängligt på ett lättförståeligt och underhållande sätt, så att du kan njuta av varje steg på din resa genom ljudets historia.

Vi är glada att du har hittat till Mix.FM och vi hoppas att du kommer att finna vår hemsida både informativ och inspirerande. Utforska våra artiklar, ta del av våra undersökningar och känn dig som hemma i ljudets fantastiska värld. Tillsammans ska vi dyka ner i historien och upptäcka framtidens ljudlandskap.

Välkommen till Mix.FM – där ljudets historia och teknologi möts!